under Inlägg

Bondage tejp

Så dags att slå ett slags för sexleksaker och tillbehör. Via oss har vi ett fint samarbete med en aktör som tillhanda håller lyxiga sexleksaker med bra känsla – sinamantic.se värt ett besök kan jag lova och dessutom kommer det en fin rabatt med på köpet skriv in “BLACKANGEL” så får ni 10 % på ert köp. Har provat deras utbud tidigare innan jag började skriva för minalustar och har varit nöjd varje gång. Utbudet av sexleksaker är stort idag och de flesta äger en sexleksak, de som inte gör det funderar på att införskaffa.

Att välja rätt i utbudet är svårt och speciellt om du inte har en aning om vad du gillar. Bör man välja en anal sexleksak, en dildo, en liten vibrator eller varför inte en för g-punkten? Jag vet att frågorna blir många och jag ska ge lite tips på vägen. Den första frågan man kan ställa sig är föredrar penetrering eller klitorisstimulans (riktar mig till kvinnor)?

Kolla tex denna kalendern!

Sedan bör du tänka om du vill ha en dyr eller en billig sexleksak? Det finns för och nackdelar med båda men min erfarenhet har varit att de extra kronor som du lägger ned på en dyrare leksak håller i längden och nedan finner ni lite frågor som man kan utgå ifrån som jag tycker har hjälpt mig_

1. Vill du ha penetrering eller klitorisstimulans?

2. Ska det vara en hård eller mjuk sexleksak?

3. Ska det vara en rak eller böjd sexleksak?

4. Har storleken på leksaken betydelse för dig?

5. En dyr eller billig sexleksak?

6. Är anala sexleksaker vara något för mig?

När man besvarat dina frågor vet du lite mer vad du är ute efter. För egen del ska jag prova bondage tejp från sintamantic som skall blir mycket spännande och återkommer med en recension av upplevelsen 🙂

Vilka är era favoriter i leksaksväg? Hur brukar ni själva tänka när vi väljer sexleksaker?

XoX / Blackangel

Tidigare inlägg
Showing 3 comments
 • Jonna
  Svara

  Åh, sjukt snygga saker! Där ska jag lätt handla när lönen kommer!

  • Blackangel
   Svara

   Härligt och dessutom får du 10 % rabatt av mig på dina inköp 🙂

  • Blackangel
   Svara

   Om du skriver in BLACKANGEL får du dessutom 10 % i rabatt 🙂

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt