under Allmänt

Det börjar bli lite varmare ute, inte mycket men en del. Direkt går tankarna till spännande utomhusaktiviteter och lämpliga platser för dessa.

Vi har läst och även sett, att man på många ställen på västkusten gjort sitt bästa för att motverka snuskiga aktiviteter på många nakenbad.
På Mellbystrand har man rensat bort hela strandbuskaget, likadant på ett antal andra nakenbad. Detta är officiellt för att man vill göra förbättringar i strandmiljön men det får även bieffekten att aktiviteter som anses olämpliga blir svårare att utföra.

Jaghar full förståelse för att en naturistfamilj inte vill gå er på stranden och se ett fullblown gangbang pågå mitt framför deras och barnens ögon, men kan man inte på något sätt hitta en symbios här?
Det är trots allt väldigt trevligt med sex under bar himmel och vad kan då vara bättre än en utomhusvariant av en swingerklubb?
Kan man inte ha en familjedel och en vuxendel av nakenbaden? 

Med det sagt så kan jag misstänka att utomhussäsongen har nog kommit igång lite här och var i Svea Rike, har du några tips på bra nakenbad/ ställen där folk brukar ses för utomhusaktiviteter?

Dela gärna med dig!

Ha en underbar helg alla!

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt
Sexbloggare på Minalustar.se