under Inlägg, Tankar

Något jag skulle vilja fråga er läsare för er som har provat BDSM och utövar? Vad var orsaken att ni föll för detta? Insikten av att behöva något hårdare och tuffare? Det finns så många olika svar på dessa frågor.

Spank_1

För min egen del har jag sedan jag påbörjade min egen resa haft en stark kärlek till hårdhänt sex. När jag väl fick träffa den parten som visade mig vilka möjligheter som BDSM innebar var jag fast och förlorad.

Skulle lätt kunna dra en liknelse med Miss Steel från ”50 Shades of Grey” förutom att jag var betydligt mer sexuellt erfaren och trött på ”vanilj sex” då jag sprang på den man som skolade in mig på BDSM och i rollen som undergiven.

Det var en äldre man och det vi utvecklade blev snabbt till hårdhänt sex, men alltid under kontrollerade former. Första gången som jag fick prova smisk, det var smärtsamt och kommer väl ihåg hur chockad jag blev över hur mycket jag gillade inslaget. Eftersom jag också har en stark dragning åt smärta under kontrollerade former så föll det väldigt väl ut. Men det som jag verkligen gillande var den makten som han utövade på mig, min kropp och att jag fick släppa all kontroll. Idag är inslaget av hårdhänt, smärta och andra delar betydligt större. Men jag har idag betydligt mer erfarenhet och vet vilka preferenser som jag utgår ifrån.

Hårdhäntheten fanns alltid där mellan oss och vi hade väldigt uppdelade roller som undergiven och dominant. Kommer väl ihåg i början hur ofta jag behövdes tas hand om efter våra sessioner och hur hårt psykiskt vissa upplevelser tog. Nu i efterhand mer än 10 år sedan jag fick min introduktion har gränser ändrats radikalt. Idag är jag också betydligt starkare som person och skräms ibland över hur hård jag kan vara i vissa sammanhang. Har provat att både vara den dominanta kvinnan och ser mig mer som en hybrid mellan rollerna. Har inte gillat att placera mig ett bestämt fack 😉

Men efter min introduktionen blev jag fångad för alltid.

XoX / Blackangel

Tidigare inlägg
Showing 2 comments
 • Anonym
  Svara

  Hej!!
  Jag tycker att BDSM verkar vara mest att man piskar den som är undergiven. Har testat det lite och om man är men någon man älskar och är så jäkla kåt så är piskande väldigt hmmmm hittar inga ord …säger bara ufff underbar känsla . Själva BDSM är främst tycker för de som gillar lite sadism.Har själv forskat lite inom det område..kollat mycket på porr :o) Prova vet jag men någon du känner. om du inte testat vet du inte

 • Blackangel
  Svara

  Intressant reflektion och tankar måste jag säga 🙂

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt