under Gbkungen

 

26åringen 7kant creampie 20160916

De här är en riktigt sjuk berättelse om en härlig porrig kvinna 26år som vill ha hur mycket kuk som helst och vad kuk hon fick under tre olika tillfällen 😉
Första gången var det med bara mig och vi träffades på Ikea sa hej..sen drog vi ut i skogen och jag knullade på henne i bilen i några timmar..Vi trodde vi var skälva men vad vi miss tog oss..Det var ju rena rama E4 om jag inte minns fel så var det mer en 10 personer som såg eller inte såg vad vi gjorde..
Efter allt knullade så skulle vi åka iväg så märkte vi att vi var mitt på en golfbana !!! att man lyckas med det mitt på dagen å allt 😉

Fast det intressant som jag tycker är hur jag lyckades få knulla henne bara det är ju en historia i säg..Jag har ju berättat om jag inte minns fel att jag har haft flera killar som har raggat kvinnor åt mig???Ja det låter märkligt men om jag inte minns fel så har jag haft runt 5-8st killar som har raggat kvinnor åt mig..Ja ni läste rätt dom raggade kvinnor åt mig och grejen är att dom går igång på att ragga upp en kvinna och få kvinnan intresserad av mig vilket är ju inte så svårt på tanke på att jag är charmig normal och har en riktig stor kuk 😉 undra vilket egenskap som gjorde så jag har fått knullat så mycket som jag har gjort????
Det är ju över 1000 kvinnor och då är jag ingen rock stjärna så frågan är hur lyckas med den bedriften?? Jo man är som jag 😉

Har ju skrivit ner alla mina träffar och kommer fortsätt skriva ner mina träffar tills jag knackar på hos Sankte Per 😉

Så även denna gång så hade en annan man raggat åt mig och sa att jag skulle möta upp henne på Ikea och sen var det bara att köra!!!
Till och med jag tycker det låter sjukt som typ en porrfilm eller en dålig kärleks roman eller något i den vägen..
Jag är ju inte den som är den så jag var där kl 11,00 och parkerad min bil och gick till hennes bil hälsade och hoppade in i hennes bil och startade rå hångla samtidigt som jag särade på hennes ben och märkte två saker hon hade inga trosor och hon var hur blött som helst så vi åkte till öde marken som både jag och ni nu vet inte var en öde mark..Och efter allt knullade och fotande o filmande för oftast så vill ju killarna som raggar åt mig bild bevis eller runk material vilket som för mig 😉 mig kvittar det ju på tanke på att jag har ju spelat in en massa porrfilmer 😉

När vi knullat färdigt och hon hade sprutat ner min bil en massa gånger så berättad hon att det var det porrigaste häftigast hon har upplevt 😉

Och så frågade hon om jag kunde fixa fler killar??Jag tittade på henne och så sa jag hur många vill du ha??Hon svarade mer en två..Okej sa jag inga problem så dagen efter så fick hon uppleva 5 killar hemma hos en Kk som inte ville vara med undra varför??? Men det är ju en annan historia när hon blev hårt på knullad av 5 killar inte vad Kk tyckte…Tänk på att jag aldrig påstått att jag är en toffel..Där emot så är jag en riktig man och ibland men inte så ofta en skit stövel men inte mer en det och det händer inte ofta men i det här fallet så kan jag nog hålla med om att jag var en skit stövel 😉

Men det var ju inte det jag skulle berätta om utan det var ju tredje gången som hon kom förbi mig och blev på knullad av 7 killar som avslutade det hela med att fylla hennes fitta med deras och min säd 😉

Så hon kommer hem till mig..Och när hon kommer in så ser hon att jag hade fixat 7 killar som efteråt visar att det var hennes rekord hon hade tydligen inte blivit riktigt på satt av 7 män innan och när det var bara hon å jag så berättade hon att det här var det bästa hon någonsin har upplevt och hon undrar nu om jag skulle kunna toppa det precis som hon sa efter dom två andra träffarna..Känns som ett mönster eller något 😉

Ja hur kom det säg att det bliv så bra då??Ja vi knullade henne hårt å bestämt och hon hade nästan hela tiden tre kukar i sina tre hål..Hon sög alltid på en kuk medans vi körde en Dp eller två i fittan eller bara röven eller i fittan där vi nästa alla fyllde henne med våran säd så det rann ut ur fittan..Det var grymt intensivt i timmar 😉

Tror ni inte mig så kan ni gå in på www.privatblogg.se/gbkungen

 

 

 

 

Mvh

Storknullaren

Tidigare inlägg
Comments
  • Richard
    Svara

    Hur hittar man email tiller. Har en tjej vill älska med 40 till 50 killar

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt