under Inlägg, Kinky & udda, Lilla hemliga jag, Mina reflektioner, Produkttester, Självupplevt, Tankar, Våra hemligheter

Jag använder buttpluggs till vardags ett flertal gånger i veckan.

Jag har en keggelball med kulor som snurrar runt som jag använder till bäckenbotten träning. Med det sexuellt aktiva liv jag haft sedan tonåren till alla leksaker och andra tillgängliga prylar jag hittat så känner jag att det är bra att tidig träna med keggelballs tidig men noga.

När jag letade efter olika buttpluggs så hitta jag en som jag blev extremt nyfiken på och den hamna i varukorgen.

Idag så tänkte jag att det var en bra dag att testa den på. Den var lite större än jag trodde och det var ett tag sen jag använde en dildo i rumpan. Men jag hade blandat ihop veckans dagar så när jag kommit ut ur duschen och har precis fått in toppen på den nya buttpluggen och jag hör min vän ropa på mig. Jag svarar snabbt att jag precis kommit ur duschen och fortsätter att föra in kulan in i rumpan och kämpar med att inte göra ljud ifrån mig då det jag misstänkte hände. Det tog längre tid än vanligt att öppna upp rumphålet så jag bet ihop genom smärtan som på nått sätt är extremt upphetsande och lät rumpan sluka i sig pluggens kula och jag andades ut, tog handduken om mig och sprang in i sovrummet. Och kulan som snurrar runt i rumpan min stimulerar mjukt och skönt hinner jag upptäcka när jag klär på mig i stressen. Jag hade helt glömt bort att jag skulle få hjälp att storhandla tvättmedel och dylikt samt en massa påsar mull till min To-Do höstens trädgård göra.

Inga problem att dölja sugproppen under ett par mjukisbyxor och kulan låter absolut ingenting. Så allt gick smärtfritt utan ett enda toalettbesök för jag är “kissnödig”. Första gången jag testar en helt ny leksak i smyg men jag klagar inte alls. Jag fick njuta av att vara uppfylld i rumpan med en kula som inte lät mig att glömma bort pluggen. Och att sitta i bilen där pluggen stötte in ordentligt i rumpan gör jag mer än gärna om.

Nu i skrivandets stund sitter jag i soffan och låter pluggen både trycka och smeka mitt lilla rumphål och storleken på kulan är kanske inte för en nybörjare men den fyller en extremt bra och jag längtar tills jag ska fästa sugploppen på pluggen nånstans och testa den mer lekfullt än nu. Innan lek så ska jag fota lite som jag inte hunnit med än.

Ja, här ser du att trosan inte sitter som den brukar idag. Och nu behöver jag använda min Satisfyer Travel och få en orgasm innan jag fortsätter med tvätten som jag hållt på med sedan igår då det är höst städning period nu.

Puss&Porr

Tidigare inlägg
Showing 3 comments
 • S.T
  Svara

  Vilken härlig rumpa du har!
  Längtar till man få ser mer av din lek 🙂

  • AngelDust
   Svara

   Tack! Visst är min rumpa vacker

 • Kattmatt
  Svara

  Jag vill leka med den rumpan finns på kik (kattmatt10)

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt