under Bilder på oss, Inlägg, Nyheter

”God morgon hjärtat. Har du sovit gott?”

Jag slår upp mina blå ögon och det första jag ser är hans fina leende. Han vaknar alltid före mig. Det är jag som är den morgontrötta av oss, även om jag egentligen är en morgonmänniska. Han är dock flera dimensioner värre morgonmänniska! Jag sträcker ut mig som en katt. Njuter av att känna kroppen vakna långsamt.

Bild på mig, tagen imorse :DHade vi kunnat skulle båda flyga på varandra nyvaknade nakna kroppar för en uppföljning av kvällens njutningstund. Dock ringer klockan och det är dags för alla vardagsbestyr. Kaffe…smoothie och därefter en hel dag med jobb. Nu kommer min son till oss igen, och våra lustar får lugna sig en aning.

Vi älskar morgonsex, sex till lunch även om snabbisar inte riktigt är vår grej. Vi har lite svårt för att begränsa oss tidsmässigt. Jämt blir vi sena efter en snabbis. Ett angenämt bekymmer kan man ju tycka. Men med en liten krabat i hemmet, med stora inlyssnande öron kryper han oftast ner mellan oss som ett litet p-piller. Vi får helt enkelt vara smarta och smyga. Vad jag verkligen, verkligen tycker är skönt är när hans hand smyger på mig sådär sensuellt och utforskande när jag som minst anar det. När sonen är i badet och vi får några minuter för oss själva. På kvällen när vi ser på tv och han viskar i mitt öra ”fortsätt att titta nu då”. De där flinka fingrarna kan verkligen få mig helt ur balans. Eller när han berättar för mig vad han ska göra med mig senare. Hela dagen blir jag alldeles fladdrig och pirrig. Helt underbart!

Nu dags för en fantastisk fredag med solsken i sinnet och kärlek i hjärtat.

Tips på bilder/ scenarion du vill se? Skriv dem som kommentarer nedan.

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt
Avsugning i källaren