under Lilla hemliga jag, Swingerklubb, Tankar

Jag hade min första introduktion till swingerslivet för ca tre år sedan. Det var på en klubb i London. Jag har inte mycket minne utav stället eftersom jag tyvärr var så nervös och försökte dämpa den med lite alkohol…eller rättare sagt en hel del alkohol. Inte det bästa att göra i sådana sammanhang.

Damen som jobbade på stället minns jag dock. Hon har gjort ett stort intryck på mig. Hon var väldigt trevlig och visade runt mig och min sambo på swingersklubben. Att hon var otroligt TYDLIG i att ett nej är ett NEJ och att ingen kan tvinga dig att göra något som inte känns bra, var nog att uttrycka det milt. Tror hon sade säkert 10 gånger under rundvandringen på klubben. För mig kändes det bra att höra, en trygghet. Man ska ta det lugnt i början och bara göra saker man själv vill och inte för att andra vill det. Jag vet att för min sambo kändes det som om hon menade att han tvingat dit mig. Tvingade mig att vara på klubben. Att han drog mig i fördärvet. ”Stackars lilla, söta tjej”. Hon skulle bara se mig idag!

Summan av mitt inlägg är:

 1. Var inte för full! Ingen gillar fulla människor som inte har koll på vad man gör.
 2. Ett nej ÄR alltid ett nej. Gör bara sådant som känns okey för DIG, annars kan du komma att ångra det.
 3. Ta det lugnt. Det är ingen tävling där du måste agera porrdrottning! Det kommer så småningom 😉

//Lilla hemliga jagbild1

Tidigare inlägg
Showing 2 comments
 • Anonym
  Svara

  Är det så att folk verkligen respekterar dessa regler?
  I så fall är det ju fantastiskt..

  • Lilla hemliga jag
   Svara

   Det är min uppfattning i alla fall. Människor är väldigt ödmjuka när man är på klubb, åker på swingerssemester med till exempel SDC (Swingers Date Club) eller träffar via BC (Bodycontact).
   Ett tips är till exempel när vi har privata fester hemma så brukar vi alltid ha lite mingel, middag eller liknande innan själva sexandet och då brukar vi gå laget runt så alla berättar sin komfortzon. Vad man är bekväm med att göra och inte. När vi åker till en klubb brukar vi bara säga nej när vi inte är intresserade eller fråga personen/personerna om de vill vara med och leka.

   Ett tips är även att vara medlem på olika sidor, typ som de jag nämnde tidigare. Där skapar du profil och däri skriver du vad du söker hos andra och så vidare.

   //Lilla hemliga jag

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt