under Intervjuer

parsökerlek-1Namn på bodycontact.com: Parsokerlek

Ålder han: 33

Ålder hon: 33

Läggning, mannen: Hetero

Läggning, kvinnan: Bi

Hur länge har ni varit ett par? 13 år

Hur träffades ni?
Träffades första i mitten av tonåren men sedan senare igen när vi var 20 på krogen. Kärleken blixtra till ännu en gång och vi har varit ett par sedan dess.

Vad söker ni primärt? Andra par och tjejer

Vad tittar ni efter när ni söker nya partners, vad är viktigt?
Givetvis att vi finner paret/tjejen attraktiva. Men även att man ska kunna fungera i det sociala. Vi är inte mycket för anonym sex utan vill kunna ha ett samtal innan vi går vidare.

Hur länge har ni varit aktiva swingers?
Nånstan mellan 2 – 3 år är det nu

Hur kom ni fram till att swingerslivet var något ni ville testa?
Var en rolig ide som mannen trodde han hade att vi skulle testa swingklubb i gbg när vi var där på minisemester. Roliga var att han hade glömt bort att frun hade föreslagit att testa detta för många år sedan. Blev många skratt eftersom han trodde det var hans ide. Vi gick till Amante som vår första inblick i livsstilen. Hade en kväll fylld av spänning och förväntningar hur detta skulle arta sig. Vi tittade och blev tittade på, samt lite beröring av andra män/kvinnor. Men vi gjorde inte mycket mer än så. När vi senare kom hem blev vi medlemmar hos BC och det har bara blivit mer äventyr efter det.

Berätta om allra första dejten ni var på som par:
Nu ska vi se. Den första dejten var ett par från BC som var nybörjare som oss. Träffades i grannstaden och hade en sk ”kemiträff” där vi var på krogen. Allt verkade gå bra och vi var mycket intresserade att fortsätta hemma så att säga. Men det blev inget tyvärr. Vi pratade mer efteråt och hoppades på att det skulle bli något men ack, visade sig sen att det var kvinnan i andra paret som bara ville detta och han var tveksam till hela swingerslivet. Så blev ju ingen ”bra” första dejt.

Hur har denna livsstilen påverkat er relation?
För oss har det bara varit positiv påverkan. Själva sexlivet får sig en enorm boost när man letar och pratar med andra likasinnade. Låter fantasin flöda och det blir inga tabun att prata om. Är väldigt intressant att sex med andra förbättrar ens egna relation. Vi är mer kärleksfulla vid varandra och mer måna om varandras känslor än förr, var väl mest för man tog varandra för givet gissar vi.

Vet era vänner, om nej, hur skulle de reagera tror ni?
Några vet men har inte fått några negativa reaktioner. En vännina ville vara med på ett hörn och det fick hon givetvis.

Träffar ni även folk privat för sex, vilken är favoritkonstellationen?
Privata träffar är det vi föredrar i dagsläget. Bäst är det när alla har kul och skönt tillsammans utan massa hinder(Dock så vill inte männen ”leka” med varandra). Så alla konstellationer som fungerar på 4 personer kallar vi favoriter 😉

Berätta om ert absolut bästa swingerminne:
Definitivt första gången vi gjorde en sk full swap. Enormt upphetsande och wow vilken skön kväll. Paret i fråga är helt underbar människor som vi fortfarande har kontakt med och träffar då och då.

Berätta om ert absolut värsta swingerminne:
Har haft tur och inte haft något hemskt som vi upplevt. Värsta isf får väl vara att vi kom i kontakt med ett par som vi jättegärna ville träffa, men eftersom vi har barn kan det skita sig ibland och vi fick ställa in samma kväll…. Hörde inte något positivt från dem igen. Tråkigt…

Hur hittar ni normalt andra swingers för fester & privata träffar?
BC är det som vi använder. Börjar bli väldigt lätt att se fejkprofiler och konstiga människor nu. Har funderat på andra sätt som privata communityn som lustkammaren etc.

Har ni någon fantasi ni inte levt ut ännu, berätta gärna om den.
Konstigt nog har vi kvar en gammal goding där frun vill ligga fastbunden med ögonbindel medan flera utforskar hennes kropp på alla vis.

Föredrar ni att träffa nya partners eller värdesätter ni längre kontakter?
Nog för att nya kontaker är kul och spännande så föredrar vi att kunna ha en bra relation i en längre kontakt. Sexet blir bättre. Kvalite framför kvantitet!

Vad värdesätter ni mest med swingerslivet?
Att leva ut fantasier. Swingerslivet har även fört oss närmre varandra som par vilket vi värdesätter högt. Sedan hur bra man än tror man är så finns det alltid människor som tillför en ny dimension i sexet och gör något ”nytt”.

Tycker ni att det börjar bli mer accepterat att leva som swinger eller inte?
När vi började utforska detta livet så blev vi förbluffade hur vanligt det är. Gissar det är fortfarande enorm tabu men kommer bli mycket mer accepterat inom snar framtid. Dagens generationer är inte så värst mycket för monogami.

Har ni själv några goda råd till de läsare som är nyfikna på swingerslivet?
Mycket viktigt att de talar ut om vad som är okej och inte men även varför de vill detta. Sedan tycker absolut de ska börja med små steg. Testa en swingklubb och bara var med varandra tex. Upplev atmosfären och de härliga människor som finns i omgivningen. Bästa med en swingklubb är att alla vet varför man är där och ser det som helt normalt.

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt