under Inlägg

Det var ett tag sedan något av mina inlägg publicerades och det är helt enkelt av den anledningen att jag saknar passion för att skriva, inspirera och delge saker av mig själv såsom min partner. I början då bloggen var ny så hade jag en väldigt stor passion för att delge saker, inspirera och skriva om mina böjelser/läggning rakt av så avskalat som man kan utan att behöva bli för dömd, människors åsikter till en början bet inte speciellt hårt. Dessutom när du är verksam inom ett område som sex som inte heller kanske “anses” så fint som området att blogga om –  självklart visste jag att kommenterar skulle komma.

Men efter för många tråkiga meddelande från en viss “site” som de flesta som gillar bdsm känner till, förfrågningar, konstiga mail, telefonsamtal och saker som jag i efterhand skulle kunna ha polisanmält men att “bevis” blir för omständliga då tappade jag lusten sakta men säkert. Män enbart och aldrig kvinnor som har varit de verksamma vad jag vet, som inte respekterar och framförallt inte förstår att jag är så nöjd med det jag har och den partner som finns i mitt liv. Det gör också väldigt ont i mig att sluta skriva under en tid på grund av alla tråkigheter som har hänt men jag har ingen lust och min passion dödades rätt fort. Jag kommer säkert tillbaka någon gång, jag utövar fortfarande bdsm och gör en spännande resa med min parter men de vill jag hålla för oss separat.

Tills vidare så finns det många andra duktiga bloggare på minalustar.se

Jag önskar er alla en snuskig söndagskväll

X0X / Blackangel

Tidigare inlägg
Showing 2 comments
 • tabbaren från hälsingland
  Svara

  tack för denna tid.. kan inte annat än beklaga! å kommer sakna dina inlägg!!!!!
  hoppas ni får en fin framtid å en spännande resa !!! alla lycka å tummarna hållna

 • Anonym
  Svara

  Jag hoppas du hittar motivationen igen! Du skriver så bra!

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt