under MinaLustar

Snusk ska vara kul. Ibland helt hysteriskt befriande och förlösande. Som när en intim, sexig stund ihop slutar upp i ett asgarv. Jag hade helt enkelt svårt att hålla mig. Det gick inte. Efter min första helt sjukt intensiva orgasm kunde jag inte sluta fnittra.

Vi gillar leksaker, för er som inte förstått det redan… Så är sexleksaker lite vår nisch Det finns mycket kul i sex. Det är verkligen inte bara seriösa stön och pang på rödbetan jämt. Vilket jag älskar! Det är skönt med variation och vad som kan liksom hända.

I helgen var det den där härliga alla härtans helgen. Många gjorde säkert massor av fantastiskt romantiska saker, men så finns det säkert andra. Typ som vi, som inte riktigt fann möjligheten att fly undan småbarnslivet. Dagen blev en familjestund med massor av tid ihop med hela familjen, sällskapsspel, fotboll och god fika i form av muffins med hjärtströssel på.

harryNär kvällen väl kom och vi fick en vuxen stund för oss själva överraskar min man med en ny leksak. Han hade beställt en slags g-punktstav. Näväl, var sak har sin förklaring. Den här överraskningen kom fram mitt under en sexakt där jag kanske inte var helt närvarande. Plöstligt ser jag bara att hela rummet lyser upp i någon sorts discobelysning som varierar från grönt, blått och gult, blinkar och har sig samtidigt som den vibrerar i världens fart… i min mus. Min fantasi skenar iväg till att se min man men någon form av Harry Potter trollstav som skjuter discobelysning ur sig rakt upp i muttan på mig. Han slickar min ömt på klittan och fortsätter nöjd att tillfredställa mig med den här discostaven. Jag kämpar med att kontrollera fnittret. Fantasin fortsätter att skena, och allt tänkbara fantasy figurer sveper förbi mitt pilska sinnestillstånd. Travande enhörningar med g-punktstav i pannan, octo-disco-pussy, Harry g-spotter…!!!

Nog kan han sitt, mannen min. Trotts att jag är helt ofokuserad slickar han upp mig i brygga och pulserande stenhård orgasm. I denna stund frigörs alla tänkbara energier i min kropp. Ibland har det hänt att jag varit så spänd under veckan och den förlösande effekten av en orgasm fått mig att börja gråta som ett litet barn. Med denna gången kom värsta fnitteratacken. Det gick inte att sluta skratta. Ju mer han försökte förstå varför jag fnittrade, desto mer bubblade det kiknande skrattet upp och jag skrattade högljutt och hysteriskt rakt ut.

Sex är kul.

Tänk att en liten blå vibrerande g-punkts vibrator med lampa på kan vara så kul.

Men en stor fråga kvarstår ju ändå. Vem i hela friden har kommit på den iden, att det skulle vara bra med led-belysning längst fram på en vibrator. Säkert någon som har karta och kompass med sig för att navigera runt i de nedre regionerna.
🙂

Tidigare inlägg
Comments
  • Dixi
    Svara

    Haha

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt