under Blackangel, Inlägg, Tankar

Idag tänkte jag ta upp historien om hur jag träffade min partner och det finns en hel del humor i vår första ”fysiska aktivitet” i sängen. Vi har nu setts i ett antal månader och blivit väldigt tighta med tiden på alla punkter i vår relation, han är den pusselbiten som jag har saknat i mitt liv både relationsmässigt men också ut ett bdsm perspektiv.

Oddsen talade väldigt mycket emot då jag just hade lämnat en lång vanilj relation och skulle jag träffa någon man behövde det vara någon som höll väldigt höga mått. Min ambition då jag började vara aktiv på darkside var att hitta någon att helt enkelt ”ligga” med som kunde tillfredsställa mina uppdämda behov. Han hade något som stack ut i mängden, en gentleman och som väckte mitt intresse på alla punkter från första utbytet som jag hittade på hans sida.

Vi började maila och detta var något utöver det vanliga, låga mail och fick tankarna tillbaka till ”stolthet och förom” humor på sitt sätt med brev växling. Vi mailade ett tag, ringde och sågs tills sist. Pirrigt och nervöst, han var precis som jag hade föreställt mig och tycke fanns mellan oss båda från förta stund.

Vi sågs vid flera tillfällen utan att vara fysiska med varann men kemin gick att ta på och skulle säga att den var elektrisk – är fortfarande J Människor som har upplevt detta vet precis vad jag menar. Har nu i efterhand insett att jag föll för honom väldigt tidigt men det kräves rätt man för att få mig på fall.

Så vår första date då vi skulle prova att ses utan kläder. Vi hade pratat om allt innan sex, begär, kinks och vad man ville göra då detta väl skulle ske. Detta hade gjort att båda byggde upp sjukt höga förväntningar och nästa orimliga krav har vi båda insett nu i efterhand.

Så första gången vi skulle hoppa i säng efter en middag. Kläderna rök av fortare än vi hann blinka. Bråkig och uppkäftig var jag. Slag på rumpan, kroppen och örfilar provade gav han mig. Munknullad i flera omgångar och med tvång. Fistning på diverse sätt. Analsex och en hård sådan. Vanlig sex och hård sådan på diverse sätt. Jag har ärligt säker glömt saker vi gjorde men det man i vanliga fall är att prova på saker i lagom fart och vi gick ut med en ganska hög fart och brutala inslag. Båda var nervösa och vi hade sex fem eller sex gånger den natten. Båda hungriga på sex och i princip outröttliga.

Nu i efterhand har vi skrattat åt första gången med alla inslag och hur nervös båda var. Jag tror att fler är vi har upplevt samma sak. Man pratar mycket innan och det sätter höga förväntningar på sexet och sedan skall dessa genomföras så blir det en liten utmaning av anspänning hos parterna.

Tänker jag på det sex som jag har idag och ur ett bdsm perspektiv är det något väldigt bra som vi har utvecklat under tiden tillsammans. Men saker tar tid, att lära känna varandra, gränser och hur kropparna fungerar tillsammans. Vilka kinks som fungerar och inte. När dessutom finns en massa passionerade och djupa känslor involverade med sätter det fler nyanser på det man utforskar tillsammans.

Men det är alltid intressant att fundera på hur man springer på en partner och detta med stora odds emot. I detta fall letade jag inte efter något seriöst och jag tror tack vare den inställningen så öppnade det också för bra saker. Då man minst anar det och så springer man på något väldigt bra och som blir starkt. Någon som har sparkat undan mina fötter helt och får min värld att snurra några varv fortare än den gjorde för några månader sedan. Fått den hårda kvinnan att bli mjuk på in såsom utsidan i hans sällskap. Fått henne att utvecklas på ett personligt plan såsom sexuellt. Fått insikter om sig själv tillsammans med honom ur ett bdsm perspektiv.

Vart vi hamnar härnäst kommer ni få följa och skall samla in vad ni läsare vill ha J

Så jag skulle gärna ta in hur ni läsare har träffat partners, älskare, kk, och hur ni har utvecklats över tid då detta alltid är intressant J

Jag väntar på spänning.

 

XoX / Blackangel

 

 

 

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt