under Inlägg, Mina reflektioner

-om att hitta den där personen man känns rätt ihop med. När pusselbitarna faller på plats…men ibland gör det ju ont ändå! Trots att man är menade.

När saker och ting känns så rätt trots att man blivit ledsen, sårad och fått höra lögner. Om man ändå är villig att förlåta och överlämnar sig hängivet åt den andras kärlek. Då tror jag att man har hittat rätt. Det krävs så mycket mer än ett misstag för att förkasta någonting så genuint vackert, fint och kärleksfullt.

Att älska gör så fruktansvärt ont ibland. För att överlämna sitt innersta väsen till någon annan för att formas, slitas och förädlas är en riskfylld process, som garanterat kommer att göra ont ibland. Det finns smärta i allt äkta. För när den där kärleken nästlat sig in i din hjärtesäck, släpper den sällan utan en ordentlig smäll.

perfectJa, jag föråter. Jag kämpar med att glömma och gå vidare, men är inte riktigt där än. Det kommer. Det blir lättare med tiden och kommer att krävas en hel del arbete. Då ett bränt barn skyr eld ryggar jag tillbaka och drar mig undan så snart jag känner av liknande tendenser. Jag hatar att det är så, men inser att det är en del i processen.

Du är värd att kämpa för. Det vi har är värt så mycket mer än ett misstag. Det var dumt och jag tror du lärt dig mycket av det. Dessutom har jag lärt mig mycket i hela situationen. 100 % ärlighet är ett måste för att det ska fungera. Inte 99 % ärlighet. Inte mindre ärlighet än 100 % funkar. Jag vill ha hela den oskalade sanningen hur ful den än är. Med undantag om du tycker att jag gått upp  i vikt… för då får du gärna dra en vit lögn! 😉

Läste en skvallerblaska artikel och log för mig själv. http://www.bodyrock.tv/love-relationships/7-signs-youve-found-perfect-sex-partner

Jag instämmer på alla punkter gällande oss. Vi har så mycket fint. Fantastiskt bra tillsammans varje vardag, helg och tillfälle vi firar nåt fint ihop. Vi passar bra ihop emotionellt, psykiskt, ambitionsnivå, filosofiskt och självklart även i sängen.

 

Kämpar på

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt