under Inlägg

Flera besök har hänt sedan sist ni hörde något av mig. Både härliga och intensiva besök, mer stillsamma och andra några mindre lyckade.  Så tiden går och jag trevar mig fram.

Nu har jag många erfarenheter av swingersbesök och jag har lite slappnat av och det känns inte lika hetsigt och prestationsfyllt längre. Vilket är bra för det påverkar hur avslappnad jag är.

Hjärnan har fortfarande en del utmaningar ibland.

Som att:

Min man är mer erfaren och jag kan lätt hamna i att vilja uppfylla hans förväntningar (för jag älskar honom och vill göra honom lycklig) och glömma vad jag själv önskar och vad jag faktiskt inte vill att vi gör.

Att jag pendlar mellan stor nyfikenhet och rädsla för att tappa kontroll på mina känslor begränsar mig ibland.

Att jag ibland tappar kontrollen av lust och då blir det ibland helt fantastiskt och ibland inte alls bra för mig.

Ibland händer saker snabbt, initiativ tas från andra som är där, och jag hinner inte tänka. Och kanske ska jag inte tänka men jag är en sån person.

Att jag ibland har så stort tvivel på min duglighet på både utsida och insida. Särskilt när kvinnor med starka personligheter, perfekta kroppar som utstrålar sex dyker upp. Instinktivt vill jag gömma mig och skyla mig.

Jag blir bättre på att känna och säga vad jag vill och vara tydlig. Vissa handlingar berör mitt känslokonto mer och här kan jag uttrycka mig om vad jag önskar att han inte gör respektive vad han gärna får göra. Han följer lugnt med i mina tankar och önskningar. Jag får respekt för dem. Det älskar jag honom för. Och det är kärnan i allt, jag måste känna att jag är nummer ett.

I helgen var det dags igen. Snabba planer möjliggjorde ett besök på en favoritklubb jag skrivit om förut.

Idag är det onsdag och mina sinnen lever kvar i bilderna från helgen. Det var helt enkelt fantastiskt. Att få kliva in i denna levande sexiga erotiska miljö är som att befinna sig i en riktigt het porrfilm.

Det var väldigt många par där. Jag menar väldigt många. 🙂 Vi utforskade inte alla rum och leksaker den här gången. Vi fann en bädd och där var vi kvar hela kvällen. Allt runt om förändrades hela tiden. Kroppar, läppar, kön.. alla ljud och rörelser. Njutning pågick överallt.

Par kom och lade sig bredvid, lekte med oss. När de gått kom nya par och lade sig bredvid. Leken fortsatte. Min man är kåt i vanliga fall men då slog han nog rekord. Hård hela tiden. Inte många pauser mellan våra orgasmer. En fyra timmar lång kärleksstund.

Obeskrivligt är ordet – det måste upplevas.

Jag har hittat min rätta miljö. Det kan vara sådan skillnad på klubbar och platser. Här slappnar jag av. Känner mig trygg. Och jag omhuldas av sexiga ljud, ljus och mörker, vackra sexiga människor.

Ja denna plats väcker lusten i mig. Skapar trygghet hos mig. På ett sätt som inga andra ställen vi besökt gjort.

Faktiskt tog jag själv initiativ att tillfredsställa en kvinna bredvid oss.. kröp ner mellan hennes ben och lät min man njuta av det han såg. Jag vet att det tänder honom.

Och nu i efterhand, när vi minns vår kväll, så tänds vi igen. Det är också en dimension av att hitta ett ställe som man trivs på. Man kan drömma innan, uppleva och återuppleva minnen efter.

Igen, till er som är nyfikna och vill prova, säger jag ”Prova flera ställen, ge det tid, prata och känn efter och prata igen. Det kan vara  olika.

 

Tidigare inlägg
Showing 4 comments
 • Agneta
  Svara

  Gahrf, jag måste verkligen hitta någon att besöka klubbar med!
  Du beskriver exakt det jag fantiserat om så länge!

  • Klanning Bla
   Svara

   Hej Agneta, leta upp någon som går med dig. Och så går ni på upptäcksfärd tills du hittar dina favoriter.

  • Rosen
   Svara

   Agneta du jag söker kvinna att gå med

 • Jo
  Svara

  Jag vill lösa mer av dig!
  Du skriver vansinnigt bra!

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt