under Bondage & BDSM, DOMINANS & UNDERGIVEN, Kinky & udda, Sexmöten, Självupplevt, SPANKS

Öm i varenda kroppsöppning efter en minstsagt intesiv och udda natt,  kan inte göra annat än skratta lite åt all dekadens.  Men nu kan jag stolt säga att jag testat tandkräm i stjärten,  4 fingrar i fittan och intensiva anala lekar i timmar,  som sagt jag är mör. Han vill ses ikväll igen,  jag vet inte om jag pallar, eller om det ens är hälsosamt för mig. 

Tidigare inlägg
Showing 2 comments
 • Karin
  Svara

  Underbart!
  Klarar du att bli fistad?

 • Slaven
  Svara

  Låter härligt. Kul att du vågar testa och ta emot. Vi själva har precis börjat testa åt andra hållet. Jag är slaven i vårt förhållande.

  Härlig blogg och bra skrivet.

  //mvh lyckligaparet (Slaven och Frun)

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt