under Allmänt

Hur i hela friden ska jag kunna känna mig sexig om jag inte ens tycker om min egen kropp?

Det är svårt att komma tillbaka till lust och sexlivet när den egna kroppen förändrats efter graviditet och förlossning. Det är svårt att känna sig upphetsad när huvudet är fullt med tankar om att dra in magen, dölja bristningar och slappa tuttar.
Det finns så mycket att prata om kring hela grejen med att få barn och sin egen syn på den förändrade kroppen. Förändringen var som störst med det första barnet… men med flera barn och flera graviditeter/förlossningar så lämnar livet sina spår kvar på kroppen. Jag blir påmind om att jag har levt. Jag blir påmind om mina val och mina fantastiska små barn.
Vissa väljer att tatuera in sina barns namn eller symboler som ska representera dem på sin kropp. Jag känner att jag har de naturliga märkena kvar som ständigt kommer att påminna mig om att jag nu är mamma.

MILF?

Mother i like to fuck… Jo, det är väl cool om jag skulle vilja identifiera mig som MILF. Jag är dock inte där än. Men det kommer. Hoppas jag.
Om det tog 9 månader att bära barnet i min kropp så får jag minst låta kroppen läka i 18 månader för att ge den en ärlig chans att komma tillbaka till sin forna glans.
Min man är superuppmuntrande och säger att han tycker jag är supersexig. Att det knappt syns att jag fött barn för bara några månader sedan. Han är fantastisk och han är ju precis lika snygg och sexig som innan.

Men mina tankemonster sitter i mitt eget huvud. Jag tycker att det är svårt att tända och känna mig riktigt kåt när jag inte tycker om mig själv.
Men det kommer väl… det gjorde det förut, med första barnet. Jag är väl inte den tålmodiga typen som gillar att vänta in och låta tiden ha sin gång. Jag vill ju vara fit typ NU! Inte om 12 månader.
/Hon i MinaLustar

Milf swinger

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt
midnattsparet sexbloggare på mina lustar