under Allmänt, Bilder på oss

Som ni säkert läst har vi just fått tillökning i vår lilla familj.

En underbar dotter som förgyller vår tillvaro varje sekund. Visst, man sover inte mycket i perioder men wow, det är bara så fantastiskt!

Det som blir lidande är såklart vårt “hemliga” liv, livet som swingers, livet där vi är dekadenta, hämningslösa och sexuella. Som småbarnsförälder är man allt annat än sexuell i kläder med kräk på, sömnbrist och allt annat som hör småbarnslivet till, lägg till det att min fru och jag inte hade väldigt mycket sex under graviditeten av förklarliga skäl.

Så just nu är vi inte speciellt sexuella, vårt sexliv består av att hinna med en snabbis när lillan sover, visst är de fantastiska, men de är väl knappast dekadenta utan snarare livsnödvändiga.

Allt detta var vi väldigt medvetna om när vi valde att skaffa barn, men nu börjar vi så smått tänka i banorna att åter ge oss in i leken. Min fru vill först komma i form och vi har även smått diskuterat ett boob job. Detta får ta den tid det tar, men vi är båda överens om att vi ivrigt emotser att börja träffa andra även om det är en bit kvar innan vi är där.

Tills dess får vi hålla Er uppdaterade om vårt liv i den takt vi känner att det är relevant, för vem vill läsa om bajsblöjor och småbarnsproblem på en sexblogg liksom.

Är du kille/ tjej/ par/ icke-binär och känner att du vill blogga hos oss så skulle vi bli väldigt glada, fyll bara i en ansökan här: http://minalustar.minalustar.se/egen-blogg-hos-mina-lustar/
så lovar vi att återkomma snarast.

Fram tills dess får Ni hålla till godo med en härlig bild från förr!

Tidigare inlägg
Showing 3 comments

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt
Milf swinger