under Allmänt, Swingerklubb, Tankar

swinger-4Min älskade fru är iväg på tjejweekend och har lämnat mig alldeles ensam.

Igår ringde en tjejkompis som även hon var ensam denna helgen och vi bestämde oss för att hitta på ngt skoj ihop. Jag har väldigt många tjejkompisar, faktiskt fler än killkompisar av någon anledning. Till saken hör att jag har haft sex med i stort sett alla mina tjejkompisar utom just denna tjejen, ngn gång har vi tänkt vi kanske skulle, men det har liksom inte känts riktigt aktuellt.

I alla fall, vi stack ut och sprang en lång runda och småpratade längs vägen, efteråt var vi hungriga och bestämde oss för att dra hem och duscha för att sedan mötas upp på stan och äta något tillsammans med lite god dryck.

Att besöka swingersklubbJag och, vi kan kalla henne Anna, Anna har alltid kunnat prata om precis allt och jag vet att hon länge varit nyfiken på att besöka en swingerklubb, hon vet även om att jag och min fru har gjort och gör det då och då så relativt snart gled samtalet in på just besök på swingersklubb.

Annas kille vill inte gå på klubb med henne, han har länge velat göra det, innan de träffades, men nu vill han inte ihop med henne och hon har då uttryckt önskemål om att hon väldigt gärna vill. Konstigt det där… de vill båda två, men han vill inte ihop med henne (inte utan henne heller för den delen).

Annas nyfikenhet är dock så stor att hon frågade om inte hon skulle kunna få följa med oss, även om det bara var för att vara där, inte göra ngt och liksom bara känna av/ se på, för om hon skulle göra ngt så skulle det ju såklart vara att vara otrogen (hmmm… skum logik).

Nyfiken på att besöka swingerklubb, swingersklubbVad jag vill komma till är nog att jag är så oerhört tacksam att jag har en fru som gillar precis det jag gillar och som dessutom är helt fri från fördomar och svartsjuka. Vi pratar om ALLT, ALLTID och just nu är ingen av oss speciellt sugna på att träffa ett par, kanske en tjej, men inte par, det känns bara inte som att det är läge just nu.

Något vi båda vill är att åka till Tucan Club och roa oss på egen hand, inför publik, sure, men på egen hand, rå om varandra, skämma bort varann och stänga av världen en hel kväll i lyxig SPA miljö ihop med likasinnade, fördomsfria, öppna och glada människor som inte sätter begränsningar i tillvaron och som man kan sitta nakna ihop med i en bar och prata arbete, semesterminnen eller vad som helst utan att det betyder att man måste ligga med dem.

Just den atmosfären är det som gör att jag föredrar swingerklubbar framför vanliga klubbar, folk umgås, mestadels helt nyktra, i bara födelsedagsoutfit och har sex lite här och var men aldrig någonsin har vi upplevt oönskade närmanden, påträngande beteende eller blivit respektlöst behandlade, något som snarare är regel än undantag när man går på en vanlig nattklubb.

swinger-6Swingermiljön är så ren, enkel, oförstörd och fantastiskt naket ärlig. I vilken annan miljö kan man lämna sin fru naken med främlingar under tiden som man själv springer och letar efter kondomer att sätta på sybian maskinen så att frun kan få sitt livs åktur?
Just detta hände på Tucan Club när vi var där sist. Min fru stod och småpratade med ett par som precis hade använt sagda sybian (frun i det andra paret kanske inte pratade så mycket, hon hade problem att stå och prata efter åkturen) och fick råd och tips hur hon skulle och inte skulle sitta/ röra  sig.

Jag rekommenderar alla Er par/ tjejer och även män såklart att testa, minst en gång. Ta med er älskade och besök en lyxig swingerklubb istället för att gå ut på en nattklubb och bli antastad, ni kommer att träffa och prata med människor ni troligtvis aldrig skulle träffa i er vanliga “comfort zone” och ni kommer att höja blicken och säga “wow, vad TREVLIGT det där var!”

Kom ihåg att på en swingerklubb är NEJ alltid NEJ och man ställer bara upp på saker man själv är bekväm med.  Vill man åka dit och endast ägna sig åt sin partner så är detta HELT OKEJ.

Ha en trevlig helg alla och Happy Swinging!

Tidigare inlägg
Showing 2 comments
 • MinaLustar
  Svara

  Fantastiskt inlägg älskling… Så det är det du håller på med när jag är på tjejresa 😉

  • MinaLustar
   Svara

   Ja, någon måste ju ut och missionera när inte du gör det 😀

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt