under JagochMinslyna

Jag ligger i sängen och känner mig fortfarande skum efter i fredags, det börjar bli bättre men det är fortfarande så mycket känslor inom mig att jag blir rädd.

Jag är kåt som ett djur bara jag tänker tillbaka, jag är lyckligast i världen men lider ändå av en påträngande sorgsenhet, jag tror jag längtar tillbaka till just där och då hela dagen då allt kändes perfekt och jag kunde släppa alla vardagsproblem, allt jag ska göra och kunde bara vara.

Jag älskar när jag är med slynan, det känns som vi har en egen värld där inget utom vi finns, jag, han och den otroliga åtrå, kåthet och njutningen som finns med oss, det känns som där med honom där kan jag vara mig själv fullt ut.

Jag kan erkänna att jag till vardags inte är blyg i min dominans jag är fullt bekväm, jag är fullt bekväm med piskning av honom och sex med honom, jag försöker inte gömma mig när han ser på mig längre, det tog tid men nu njuter jag när han gör det för jag känner som smekningar bara av att han gör det.

Men lite lustigt nog när allt är slut, när njutningen nått max och när kåtheten lugnat sig då är jag blyg som en liten flicka, jag kommer på mig själv att jag stirrar på honom som en kär tonåring.

När han ser på mig efter en het stund vill jag bara sjunka genom golvet, jag klarar inte ögonkontakt för han har den blicken att han ser min själ och han ser alla mina känslor känns det som och det gör mig rädd, jag vill inte att han ska se mig så extremt liten i världen och bräcklig samtidigt är det ända jag vill att han ska stanna en stund till, ta min hand och leda mig till sängen låta mig lägga mig brevid och bli smekt längs ryggen, det som egentligen en dominant person ska erbjuda sin undergivna känner jag ibland att jag som dominant behöver bli erbjuden.

Jag har även på senare tid börjat känna ett stort behov av att själv ta hand om slynan, han har aldrig, eller iaf aldrig visat att han behöver bli omhändertagen men jag känner ofta att jag vill ligga brevid honom efter med hans rygg mot mina bröst, smeka honom över håret eller längs hand kropp, jag vill att han ska behöva mig så som jag behöver honom för det känns pinsamt att det är jag som behöver eftervård när det inom sånt pratas om att det är den undergivne som ska erbjudas det.

Jag har även sett många dominanta uttrycka att de får sin egen eftervård iom att de får ge den till sin älskade ägodel, men slynan verkar inte ha behov av att få någon sådan trots att jag känner behovet av att ge den, vilket ju skulle vara totalt onödigt om han inte behöver den då skulle den inte heller ge mig det jag behöver…

 

/Sali

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt