under Mina reflektioner, Nyheter

Det finns en teori jag har kring oss människor som ständigt är på jakt efter någonting och sen finns det människor som är nöjda. Hos oss som tillhör den första kategorin då finns  det en ständig jaktlystenhet efter någonting som får vårt hjärta att bulta. Om så det handlar om att utforska nya kvinnor, sex, relationer eller att pusha sig själv till de yttersta gränserna i en ny sport, så finns det en törst efter mer. Livet erbjuder mer. Det måste finnas mer välsmakande frukter i världen. Det måste finnas fler toppar att nå av njutning, adrenalin, utmaningar, trösklar att passera.

För att generalisera, tror jag att många av oss som separerat hamnar i första gruppen. Vi var helt enkelt inte nöjda med att sitta och vara nöjda. Vi ville ha mer av allt. Mer av livet och mer av äventyret. Någonting gav oss blodad tand och plötsligt gick det inte att stoppa. Äventyrslystenheten tog över och jakten efter mer tog an.

Problem blir det väl ifall man inte hittar sin kick. När man istället ständigt jagar nästa lycka. Inte ser det fina som man har framför sig. Om man inte lär sig att uppskatta alla fina guldkorn som finns precis under näsan på en. Då finns risken att du ständigt jagar din egen svans. Då kommer du aldrig att bli nöjd. Aldrig att uppleva stillheten i en god relation med total ömsesidighet och äkta kärlek.beauty-beware-blonde-confident-Favim.com-2037255

Ordspråket, att gräset alltid är grönare på andra sidan, blir en ständig påminnelse för oss alla om detta. Jag tycker det är viktigt att ha vattnat sin egen gräsmatta innan du konstaterar att grannens är grönare. Gör du inte ditt yttersta för att hitta dina kickar i din verklighet, utifrån de resurser och möjligheter du själv har, tycker jag inte att du har rätten att kritisera eller avundas vad grannen har.

Många kan tycka att vårt liv, med ett exceptionellt levande sexliv, samliv och en god relation kan väcka uppståndelse, starka känslor av avsmak eller avund. Har du då vattnat din egen gräsmatta tillräckligt? Det är helt ok att söka inspiration. Det är helt ok att vara nyfiken. Men bli för guds skull inte avundsjuk om du inte gjort ditt yttersta för att ta hand om din egen livssituation. Handen på hjärtat, har du gjort ditt yttersta?

Jag älskar livet. Jag älskar vårt liv. Jag njuter av min tillvaro de allra flesta dagar. (självklart har jag pissiga dagar när allt går åt skogen med ) När man letar efter kickar, adrenalin och utmaningar för att göra livet levande bör man se det som en sexig outfit. Du kan inte visa både brösten, benen och ha ett yvigt hår, för då blir du uppfattad som ett luder (ser billig ut) Men välj en kroppsdel att visa i taget. Sätt på en snygg klänning och visa dina heta ben i dina nya höga pumps och tona istället ner på hår och bröst. Då ger du ett intyck av elegans, kvinnlighet, sexualitet och stabilitet. Likadant i livet. Förändra inte allt på en och samma gång.

 

Dagens Mina Lustar reflektion

over and out

Vi är supernyfikna på dig som läser, skulle du kunna ta dig tid och svara på nedanstående fråga?

[poll id=”2″]


Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt