under Inlägg, Nakenbilder

DSC_0059-x

Många gillar att få smisk på rumpan har jag hört ifrån flera bloggare och läsare. Jag är inget undantag men skillnaden är att jag enbart kan ta emot detta då jag sitter fast, jag behöver få göra motstånd, få bli arg och få ladda ut. Att bli bunden tillhör en av mina favoriter och få händer bundna över huvudet, båda fötterna fastbundna på marken är en bra position som fyller många funktioner. Då första slaget kommer på rumpan bränner det till, men när det tionde slaget kommer blir effekten ännu värre eftersom ditt skinn är så hårt behandlat. Varje slag gör att jag blir våtare och denna skillnaden är stort. Börjar man med att se hur kroppen reagerar på första slaget på rumpan och jämför med det sista – skillnaden är enorm. Jag blir väldigt upphetsad av smärta och att få göra motstånd 🙂

Fint väder på slutet har också inneburit att ära plugg ute på offentliga tillställningar vilket är sjukt trevligt. Detta är ett tips till alla er kvinnor, bär det och har ni sällskap kommer detta att uppskattas stort. Det är både porrigt och sexigt : )

Så mina vänner brukar ni bära pluggar själva och hur gillar ni att få smisk?

X0X / Blackangel

DSC_0051-xx (1)

Tidigare inlägg
Showing 2 comments
  • Eva
    Svara

    Buttplug hade jag faktiskt senast i fredags på jobbet, under en lång sommarklänning.

  • Blackangel
    Svara

    Där ser man och vet att många gillar iden 🙂

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt