under Tankar

Pop the cherry!

Har haft många bloggar längs med livet. Den om vardagen, den om singellivet, den om graviditeten och förlossningen, den om husbygget. Samtliga bloggar har efter hand dött en stilla död. Som projekt som avslutats. Mitt vardagsliv, lchf och bla bla, hur intressant var det efter några år?
Singellivet tog slut med dunder och brak när jag träffade John och då var det inte så värst kul att skriva pikanta detaljer om vårt sexliv längre. Huset byggdes klart, och även om vår husblogg var stor och välbesökt så svalnade mitt eget intresse när vi väl flyttat in. Bebisbloggen hade ju ett naturligt slut när väl jobb och annat tog vid.

Men suget efter att få skriva har varit kvar. Men hur spännande är mitt liv egentligen?

Tja. Hösten 2016 startade en ny spännande era i mitt och Johns liv. Vi registrerade ett konto på bc och ganska snart besökte vi en swingersklubb och sedan dess är vi fast. Helt klart ett spännande liv!

Så det är väl glasklart att vi nu efter snart två år i den världen har en del pikanta detaljer att dela med oss av. Klart att vi har stött på en del hinder, minor och annat som kan vara nyttiga att ge vidare till andra.

Vi har under den här tiden haft trekanter, både med män och kvinnor. Vi har haft en hel del träffar med andra par, med ångande partnerbyten, vi har haft gruppsex, ormgrop och jag själv har fått prova på flera män samtidigt. Vi har gillat allt.

Gränserna har tänjts, regler har förflyttats och vi har gått från nybörjare till ganska erfarna. Alltid med vår relation och vårt eget sexliv och njutning i första hand.

Hoppas på att komma med många roliga, sexiga och tankevärda inlägg här! Och bilder förstås 😜

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt