under Lilla Kaos

Det bästa med Norrlands lägenhet är hans badkar. Jag känner mig som fem år när jag sitter i det, och jag kan ligga raklång. Jag är definitivt inte mitt friskaste jag, undrar om jag har både feber, tandvärk och diverse ömmande kroppsdelar. Eller så är det bara ångesten över att jag faktiskt skulle åka till Norrland som kom över mig. Han bor i ett urmysigt område. Som barnen i Bullerbyn, fast med lägenheter.

Tänkte att jag skulle försöka skriva med lite kortare intervaller mellan sexen, då mitt senaste maraton ju bara blev till en enda stor sexdimma i huvudet. Igår kände jag mig som sagt rätt febrig, men det hindrade inte Norrland nämnvärt. Jag älskar hur han bara börjar ta för sig av mig trots att jag ligger utslagen på sängen. Jag blir så jävla våt direkt som han sticker in fingrarna i min fitta. Kan liksom inte låta bli. Han verkar ha tagit åt sig av min önskan om att objektifiera mig, då han vara ganska hårdhänt och inte tog någon notis om när jag gnydde. Han tog tag i mitt huvud och började munknulla mig. Jag glömde visst nämna för han att jag hade tandvärk, eller rättare sagt så är det huden kring en visdomstand som gör förjävla ont. Gör tydligen olidligt ont när man får en kuk juckad där också. Norrland tycks gilla långt sex, långt, mycket och hårt. Han snörade ett sidenband runt min hals och drog åt samtidigt som han knullade mig bakifrån. Alltså jag blir kåt här igen bara av att tänka på det. Det är verkligen plaskblött i min fitta när vi knullar, så det hörs.

Jag gissar att han inte kommit sen vi såg senast för det var en rejäl sats som jag efter mycket om och men fick förtjäna och slicka i mig, även det som kom på hans mage.

Norrland är minst sagt en lyhörd man. I natt tillgodosåg han min önskan om att bli väkt med kuk. Jag i någon form av halvsovande dimma älskade varje sekund av att känna honom trycka in kuken bakifrån och knulla mig snabbt. Bara vara hans att nyttja.

I morse var det jag som var pigg och tyckte det var dags att vakna för lite sex. Morgonsex med två händer runt halsen är det bästa av myssex. Däremot kommer herr Norrland inte utan frukost i magen så jag fick tyvärr inte smaka. Men åh så satans skönt när man skedar och knullar och han smiskar min fitta och mina bröst. Solen skiner och jag med den. Ligger i hans säng och ska försöka tjata till mig en sats 🙂 wish me luck.

 

 

 

För er som undrar vart den här historien började någonstans, finns allt att läsa på min gamla blogg http://lillakaosliv.wordpress.com allt nytt material kommer däremot att publiceras här på Mina Lustar.

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt