under Nyheter
tumblr3

Bildkälla: http://interracial-lezianz.tumblr.com/

Hon klev av tåget och redan där visste jag att jag snart skulle ha hennes tunga mellan mina ben. Håret var fixat och hon hade klätt upp sig… Hon vet att jag uppskattar ett välvårdat yttre.Med sensuella steg tar hon steg för steg sig närmare mig. Vi möts på perrongen och jag inser kvickt att jag skulle vilja kyssa henne offentligt. Men vi är i min hemstad…det kryllar av människor som jag känner på tågstationen, som känner både mig och min älskade sambo. Ingen vet någonting om våra hemliga möten. Ingen annan vet om vårt dubbelliv. Hon får en lång kram, och därefter går vi hem till oss.

Vi får en stund för oss själva. Han är på jobbet och slutar en timme senare… Han har på chatten tidigare gett sin tillåtelse till älskarinnan att ta för sig av mig. Han tycker att vi tjejer ska få möjlighet till lite eget tjejsex på egenhand, innan han gör oss sällskap.

Jag är osäker. Vi träffar alltid våra älskare och älskarinnor tillsammans. Aldrig tidigare under vår relation har någon av oss haft sex med någon utan att den andra parten varit med i samma hus. Jag tvekar på initiativet till att börja utan honom… Han är ju den som jag vill göra det här tillsammans med.

Vi kom hem, innanför den privata sfären. Innan jag hunnit få av mig skorna hade hon kastat sig över mig. Kysser mig över nacken, axlar… famlar trånande innanför min tröja med sina kalla fingrar efter värmen från mina bröst. Jag känner hur lusten växer. Hon har längtat länge efter mer, säger hon. Vårt senaste möte gav henne sin livs första orgasm. Hon har längtat efter mer, längtat efter våra kroppar om-slingrande varandra, Längtat efter att vara alla vi tre tillsammans med händer och läppar om vartannat.

Förspelet börjar i hallen, övergår till vardagsrummet. Vi smeker, smakar och känner osäkert på varandra till en början. Hon börjar att knäppa upp min skjorta, knapp för knapp så att mitt bröst blottas och mina underkläder blir synliga. Svart spets! Mina händer kramar om hennes bröst. Hon andas hastigt. Någonstans mitt i allt kommer min älskade sambo hem. Han kommer in och kysser oss båda. Säger att han gillar det han ser… men mat är ett måste. Som den gentleman han är ber han oss fortsätta och går ut i köket och lagar mat. Han kommer givetvis och tittar till oss lite undertiden. “Passa på med lite tjejsex nu älskling, jag vet ju att du vill“,  säger han och småler belåtet

Älskarinnan och jag hamnar i sovrummet. Våra byxor åker av, likaså våra snygga sexiga underkläder som gömt sig under alldeles för mycket kläder.  Hon tar för sig av mig, retas med sin tungspets längs halsen, ner på brösten. Mina bröstvårtor är styva som geléhallon och jag känner att det går signaler ner mellan mina ben. Jag är så kåt att jag håller på att spricka. Hon forsätter sitt retsamma sätt neråt, längs magen, smeker mig på insidan av låren, sneddar över längs andra benet. Läppar och slickar mig längs mina yttre blygdläppar och söker sig allt närmare klitoris. Åh jag slingrar mig av välbehag. Lusten pirrar i varje nervcell. Jag stönar högljudd så det hörs till köket. Jag tänker att min älskade fantastiska sambo i köket ska inte vara helt utan intrycket av våra lustar i sängkammaren. Hon för in sin tunga i mig och pullar mig med sin tunga. Hennes näsa vidrör min känsliga knapp för var gång hon trycker in hela sitt ansikte allt djupare i mina våta safter. Länge smakar hon på mig, och jag märker att hon njuter lika mycket som jag. Hon flämtar, jag stönar, han tittar in och ser älskarinnan ligga med hela sitt ansikte in-borrat mellan mina ben. Min första orgasm för kvällen exploderar i kroppen. Kvar ligger jag flämtande och skakande på sängen medans hon fortsätter slicka mig en stund till. Nu har jag mersmak…

Tidigare inlägg
Comments
  • Daniel
    Svara

    Mmmmm…..
    Längtar till del 2 :))

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt