under Nyheter

Lagom svulten av sexuell beröring men med överdos av fantasier kliver jag in i bilen hemma på gården. Vi sitter brevid varandra och han säger att en bilfärd på ca 1 timme väntar oss. Jag är så nyfiken att det spritter. Vart tusan skulle han ta oss? Blir det någonting lyxigt med fläd och elegans eller någonting avslappnat som ett spa, eller kanske någon form av fysisk utmaning. Han hade packat en hel weekendbag han med, och vanligtvis reser han med endast sin väska över axeln, när vi är iväg på äventyr. Jag tittade på honom med spänning. Han undrade om jag var nyfiken. Det var jag, samt lite nervös. Eftersom jag vanligtvis är ett kontrollfreak och vill veta precis allt som komma skall blev det för mig en utmaning att försöka att använda nyfikenheten till någonting gott.

11Innan vi reste iväg garderade jag mig. Eftersom jag inte visste hur jag skulle vara klädd bestämde jag mig för att behålla den lilla pennkjolen på (som jag haft under dagen, när jag skickades iväg till jobbet med buttplugg i…. se del I) men i samband med min snabba dusch efter jobbet beslöt jag mig för att strunta i trosorna. Det blir lite mer spännade så tänkte jag, och det dröjer nog inte länge innan min sambo märker att jag inte har några trosor under kjolen.  Sagt och gjort.

Där sitter vi i bilen på väg mot okänd destination. Jag utan trosor och med en sexuell aptit som är enorm. Samtidigt växer rädslan för att det där utan trosor kanske är helt fel… Tänk så ska vi hem till farmor eller typ besöka barncancerfonden eller något i den stilen! ^^ Då lämpar det sig inte alls med en våt fitta och troslös rumpa.

En timmes bilfärd går och vi landar mitt i en stad som vi sällan besöker. Vi går in på ett café och sätter oss. Då berättar sambon att vi ska gå på intervju för ett swingerssällskap för unga swingers som ordnar hemma fester med swingerstema. Jag känner mig plötsligt väldigt naken. Vi träffar ett par som öppet och högljutt förklarar hur deras fester går till. Hur alla regler är och varför just deras sällskap är så bra. Jag tror inte att det finns en människa på det här lilla fiket som inte förstår att vi är ett par som gillar att ligga med och kring andra par… Oj vad naken jag känner mig! Jag försöker att övertyga mig själv om att jag förmodligen inte känner några personer i den här staden och att min anonymitet fortfarande är intakt.

De berättar att de vanligtvis behöver ta ett par timmar på sig tillsammans efter en sådan här intervju för att bestämma sig för om paret i fråga är aktuellt för deras sällskap eller ej. Oss godkänner de på plats! Vi blir genast skeptiska!!! Vi är väldigt kräsna vad det gäller utseendebiten när vi träffar par och tjejer som vi har sexuellt umgånge med. Det ska liksom klicka. Det kan verka ytligt! Men jag tänder inte på överviktiga och personer i övre medelåldern. Jag gillar elegans och min älskling gillar vackra tjejer! Vi har blivit väldigt kräsna och tycker oss ha den rätten att vara kräsna eftersom vi själva är snygga och fräscha. Eftersom vi blev godkända på plats undrar vi klart hur ser då de andra medlemmarna ut? Är det här verkligen något för oss? Tänk så kommer vi dit och det bara är en massa tjockisar? Eller massa ofräscha, håriga och svettiga människor? Hjälp! Detta får vi ju klart överlägga om vid ett senare tillfälle. Vi får se om vi åker iväg på privat swingersfest ihop med det här sällskapet. Det kändes ju dock som en kul egoboost att komma med genom att bli godkända på plats.

Resan forsatte vidare och nu gissade jag min destination. Vi var i närheten av en storstad ochjag gissade att det var dit vi skulle. Jag gissade rätt! Jag fick agera kartläsare och checkade in tillsammans på ett fantastiskt gammalt hotell, med stil från tidiga 1900-talet.

Tidigare under veckan hade vi haft kontakt med ett par som vi hade träffat via en dejting-site. De bor ganska nära oss och vi tycker att de verkar både snygga men framför allt trevliga. De verklade lika galna som vi och i ungefär samma ålder som oss. Vi hade pratat om att träffas under veckan men saker och ting hade inträffat i bådas vardagar som gjort att vi ställde in tidigare under veckan.

Precis där och då fick jag reda på att min älskling ordnat så att de bodde på samma hotell som vi… Vi skulle träffa dem 15 minuter senare! Jag insåg att jag fortfarande inte hade några trosor på mig! Men insåg att jag älskar den här mannen med hela mitt hjärta. Han vet då precis vad en tjej som jag vill ha. En hemlig dejt med ett annat snyggt par som kan leda till precis vad som helst. Vi går därmed ner till deras hotellrum och möter upp med dem lite snabbt, innan vi går iväg för att äta.

Vi träffade dem och jag blev lite besviken. De var inte alls så som jag hade förväntat mig. Jag har ju en svaghet för långa snygga, smärta och välklädda kvinnor samt män som känns sådär fantastiskt manliga och förför mig med blicken. De tillsammans verkade inte alls sådär kära som jag och min sambo är. Vi kan ju inte låta bli att ta på varandra, hålla handen, andas i nacken, kyssas intensivt så fort vi får tillfälle till det. Jag hade förväntat mig ett passionerat par, men det var inte alls det vi träffade…Tyvärr. Den kvällen blev inte alls så som vi hade förväntat oss. Vi umgicks ändå ett bra tag med dem,  men det är ju så många pusselbitar som ska läggas på plats. Det funkade inte för oss, den kvällen. Mer om detta kommer säkerligen i framtida blogginlägg, eftersom det finns så otroligt mycket mer att berätta kring de bitarna. Vi hamnade dock på deras hotellrum en stund. Och vi klädde av oss våra kläder…
Jag antar att det är ett bevis på att man när som ska kunna dra sig ur om det inte känns rätt. Ett nej är alltid ett nej! Visst är det på det viset?!Jag upplevde dock spänningen i maggropen och även en ömmande stjärt efter ett par hårda smiskande slag på min högra skinka. Det saknades något.

Såhär i efterhand när vi har pratat om kvällen med paret i storstaden och med rummen på hotellet har vi väl kommit fram till att de saknade den där passionen för varandra. När vi träffar ett par vill vi att de ska vara lika förälskade i varandra som vi är. Vi vill inte träffa de där paren som träffar andra tillsammans som en ursäkt för att få ha sex med andra. Vi vill ha den där glödande passionen i blicken mellan oss och mellan det andra paret. Där man i ömsesidig respekt delar med sig av det finaste man har till någon annan, som i sin tur delar med sig av sitt finaste. Det ska finnas en respekt och välvilja över att ta hand om den andra. Att verkligen, genuint och välvilligt önska se sin partner njuta och ha det skönt. Att dela med sig av sin partner ska inte vara ett egoistiskt skäl till att få sig ett eget nyp av en ny sexkamrat.

Vår fredagskväll slutade torr. Vi var båda trötta och utmattade, hade druckit lite för mycket bubbel och massvis av förväntningar från mitt pulserande kön blev till att somna utan att ha fått någon orgasm. Det låg en besvikelse i luften. Mest en besvikelse på oss själva där vi lärde oss en läxa, vi ska hellre dra oss ur för tidigt än för sent. Våra äventyr ska vara för vår skull och vi sysslar inte med “pittyfucks”.

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt