under Inlägg, Självupplevt

Helgen flög förbi lika fort som själva midsommarafton som var av all belåtenhet. Nya erfarenheter och en stor dos av snuskigheter gjorde helgen väldigt bra för mig. I skrivandes stund så svider min rumpan efter hans riv och blåmärken som kom från gårdagen, för att inte tala om hur dessa sved under träningen idag i mina tighta kläder. Det roliga är att jag alltid ler då detta händer och människor som jag möter har inte en aning om vad som döljer sig under min städade yta, en riven och använd kropp. En proper och vacker dam som till första anblick ser väldigt städad ut, men under ytan bor en kvinna med en snuskig såsom brutal natur.

Under fredags kvällen var jag ovanligt uppkäftigt och hade ett provocerande beteende mot honom. När saker har varit för “snälla” i sängkammaren under ett tag så skriker jag och min kropp efter hård och smärtsam behandling. Så i ett försök att få till detta bråkade jag lite extra med honom och det gav ingen utdelning. Reta honom och få honom riktigt arg lyckades jag med och detta så medveten från min egen sida. Så trötta på fredagskvällen somnade båda sent, jag galet arg över att jag inte hade lyckats få igenom min vilja och han arg på mitt sätt som jag hade haft under kvällen……

På lördagsmorgonen vaknade jag tidigt, ont i huvudet efter midsommarafton och väldigt trött då vi båda hade varit uppe sent på fredagen. Vi vaknade till och han var argare än någonsin på mig för gårdagen. Jag blev bokstavligen tagen på sängen av hans ilska och var inte alls förberedd. Han tog tag i mina båda armar, bröt dem bakåt så att jag inte alls kunde röra dem och smärtan var olidlig. Han släppte inte taget en millimeter och gav mig inte en enda blick. Jag liggandes på mage och jag kunde bara höra hans hård andetag bakom mig. Jag kände ett hårt slag på rumpan, som fortsatte ned längs på benen med en hårdhet och brutalitet som jag inte har upplevt med honom tidigare. Ren ilska och uppdämda aggregationer från gårdagen. Han fortsatte att slå jag och jag svarade med att svära, sparka och tror nästan att mina grannar trodde att det pågick misshandel inne hos mig.

Han vände tillbaka mig på rygg, körde ned sin kuk i munnen och munknullade mig tills jag nästan kräktes. Hårt och brutalt, blev sedan nedtryckt på rygg igen och fick örfilar en efter en. Hårda och brutala, på ett sadistiskt och hårt sätt som jag inte kände igen hos honom. Efter slagen i ansiktet blev jag knullad hårt bakifrån och hade vid detta laget gett upp att bråka, göra motstånd och hade ingen ork. Detta har aldrig hänt tidigare. Sedan kom han och lämnade mig på sängen. Ilskan för honom var frigjord från gårdagens provokationer från min sida. Jag chockad över hårdheten då denna gång var nära min gräns för smärta. Min reaktion efteråt var nedstämdhet och att jag kände mig ledsen vilket heller aldrig har hänt. Efteråt liggandes på hans bröst och en oerhörd intim stund. Inte ett ord men båda förstod varann precis.

Så min lärdom denna gång kan jag förstår människor som behöver eftervård efter en hård session. I mitt fall enbart psykiskt och inte kroppsligt. I min eftertanke börjar jag också inse att hårdheten just nu är väldigt hög och att jag för första gången börjar nå mina gränser med honom. Att han just nu är den som kan utmana mig och få mig i den balans som jag behöver då allt annat runt som kan te sig kaotiskt….

X0X / Blackangel

Tidigare inlägg
Showing 2 comments
 • Tåget till Island
  Svara

  Hur provocerade du honom under fredagskvällen? Var ni på kalas ihop?

  • Blackangel
   Svara

   Allmänt ret och saker som jag vet irreterar honom 😉

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt