under Inlägg, Mina reflektioner

girlslovegirlsDet är skönt att bli behövd. Själv har jag svårt att be om hjälp. När jag ser någon annan med samma svårighet känner jag frustrationen. Jag känner så mycket ömhet, kärlek, välvilja och frustration.

Denna helgen fick jag möjlighet att vara behjälplig med att ställa iordning i en lägenhet hemma hos min flickvän. Hon och jag är båda lika stolta kvinnor med skinn på näsan. Men när för mycket blir för mycket kan vilken hjältinna som helst stupa för en stund. Hon rakt in i våra famnar. Så mycket jag tycker om henne för att hon vågade visa det för just oss. För mig ett av de största ömhetsbevisen ever.

Det är inte alltid det handlar om sex och erotik hela tiden. Det är klart att jag var laddad till fullo för en fullkomligt fantastisk och het helg. Det ska jag inte hymla med. Men för mig är det så mycket mer än bara sex. Det krävs att man klickar på det mentala och emotionella planet. Är en person på en annan nivå än man själv så känns det som om man hamnar i otakt, på åt vis. Det är som att dansa i halv baktakt, det synkar liksom inte. Jag känner av det så himla tydligt. Så fort man inte klaffar. Så kändes det i fredags.

Anledningarna till varför det inte klaffade var säkert många, dels handlade det om mig själv, dels om mina älsklingar. Det är lätt att skylla saker och ting på andra. Enklare att hitta svaren inom sig själv. Enklare att bibehålla makt och möjlighet att påverka.

Jag var helt uppstressad och emotionellt otillgänglig. När huvudet snurrar i 190 km/tim är det svårt att få kroppen att slappna av och uppskatta njutning. Hon helt uppe i sin separation, att stå på egna ben, att få ordning på sitt eget liv.

Den enda som ständigt verkar vara stabil och närvarande är min sambo. Han kan prestera och leverera jämt. Han verkar vara helt oberörd av sin egen stress…eller så är svaret att han inte har någon stress!! ^^

Jag är så imponerad av hans handlingskraft, hans närvaro och förmåga att koppla bort allt annat för att vara i nuet.

girlswithgirlsEller kanske är det så att vi kvinnor har svårare för att stänga av allt annat runt omkring. För mig är det ett måste att stänga av det där surret inom mig själv. Det är klart att jag kan ha sex även om huvudet snurrar. Men jag kommer aldrig sådär frigörande hårt då. Så vår romantiska helg med vår flickvän blev mer en kramig helg med läkande, tröstande och hjälpande inslag.

Det där förlösande sanslöst heta och erotiska sexet ordnade vi själva när vi kom hem på kvällen istället. Jag gav honom ett uppdrag, att köpa hem rep och på min signal skulle jag överlåta all min kontroll till honom. Halva dagen gick och jag spelade upp otaliga tänkbara scenarion i mitt eget huvud. När tiden var inne vag jag så kåt att jag knappt kunde bärga mig…

Mer om när jag blev bunden kommer i nästa inlägg.

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt