under Bilder på oss, Nyheter

Japp – det är jag på bilderna 😀

Vi älskar sex, spänning och attraktion. En stor del av attraktionen kommer genom den visuella upplevelsen. Därför vill vi vara så vänliga och bjuda våra läsare på lite bilder på oss, eller just idag på mig! Min älskling är den fantastiska mannen bakom kameran som har förmågan att mitt i en akt stanna upp och säga “Ligg helt still, jag ska bara fota”! Själv tycker jag att det just då är fruktansvärt frustrerande, jag har ju som skönast och vill bara ha mer. Där och då, är det sista jag vill är att vara still. Där och då vill jag ha mer, djupare, hårdare eller “för guds skull, sluta inte”.

För er njutnings skull stannar vi alltså upp och förevigar ett par av våra heta stunder. Så att just du som läsare ska kunna se oss framför er. Klart att du får lättare att visualisera våra äventyr med 😉

mina-2
mina-1

Innan jag träffade min fantastiska sambo hade jag inte riktigt förstått det här med Buttplugg. Jag var inte helt oerfaren på rumpan som sexuell zon, då ett pillande finger uppskattades mycket och även lite analsex då och då var med på gilla-listan. Dock va det en speciell kväll när den åkte fram första gången som min förkärlek till leksaken föddes.

En sensommardag och vi var  nyligen hemkomna från stranden. Sanden sköljde vi snabbt av oss och ett svalkande och bubblande glas champagne serverades i soffan. I sensommarhettan fortsatte  vi väldigt lättklädda och varma. Han bad mig sätta mig till rätta i soffan. Särade på mina ben och satte sig på knä på golvet mellan mina ben. Jag lät mig glida ner,  längst ut till soffkanten och lade huvudet på nackstödet. Hans läppar slickade, smekte och lekte sig in mellan mina läppar. Jag slöt mina ögon. Han bad mig hålla ögonen slutna och inte öppna dem innan han gav mig tillåtelse.

Vi är supernyfikna på dig som läser, skulle du kunna ta dig tid och svara på nedanstående fråga?

[poll id=”2″]

Jag hör ett prasslande ljud, som om han öppnar en påse och tar fram någonting. Ett knäppande ljud överraskar mig, som en kork som öppnas. jag är så nyfiken och kämpar för att inte öppna ögonen och tjuvkika.

Han använder sina läppar, tungan i retsamma drag. Han smörjer in hela mina intima och privata delar. Jag känner att hans fingrar smörjer in min spända och vaksamma rumpa med noggrannhet.

Buttplugs vi har & bilder vi gillar

En av hans händer lämnar min hud och jag känner att han vänder bort sin blick. Nyfikenheten spritter. Vad har han nu hittat på. Jag fortsätter att hålla ögonen slutna och inväntar nästa drag. Uppenbarligen har han någonting på lur.

Någonting hårdare än hans fingrar trycker mot mitt stjärthål. Jag litar fullt ut på honom och vet att han aldrig skulle göra mig illa. Han fortsätter med ett lätt tryck att penetrera min rumpa. Plötsligt sitter någonting på plats. Jag har nu mina aningar om vad jag har i mig. Men inte förän när jag svettig och utmattad faller ned på golvet i armarna på min nuvarande sambo vågar jag känna efter.

Det är modellen “liten behändig buttplugg i silicon” som blev min debutplugg. Idag bjuder jag på bilden med den glittriga och hårda varianten som numer är mitt favoritsmycke att ha under tråkiga middagstillställningar eller varför inte som förspel på väg till swingersklubb.

Vi har en fortsatt “thing” för det här med buttpluggs, vilket ni framöver med säkerhet kommer att märka. De ska vara snygga, sköna och heta.

Tidigare inlägg
Showing 5 comments
 • G
  Svara

  Jag älskar synen av en buttplugg. Har vid ett tillfälle använt en vibrerande siliconplugg på min fru med en härlig reaktion. Att med tunga och läppar bearbeta hela hennes underliv är bland det bästa jag vet.
  Nu är jag på jakt efter ett vackert vibrerande smycke gärna med lite bling på att skämma bort henne med. Dock är rumpan fortfarande lite tabu för henne fast jag märker hur hon njuter när jag ger den uppmärksamhet.
  Har ni några tips på hur vi går vidare?

  • MinaLustar
   Svara

   Vi älskar ju som sagt buttplugs och det bara råkar ju vara så att vi har ett samarbete med sinamatic.se som ger dig 10% rabatt.
   Vilken kvinna kan säga nej till detta snygga anala smycke? http://sinamatic.se/produkt/elegant-buttplug-black/
   Jag kan bara tala för mig själv när jag säger att jag hade blivit överlycklig.

   Anger du koden MINALUSTAR i kassan så dras 10% av på hela din beställning 😀
   Mycket njutning önskar vi er!!

   • G
    Svara

    Underbart! Men hur känner du inför vibrerande vs icke vibrerande? Har själv en Dr Kaplan stav för prostatastimulering och jag gilar det. Men vilka råd har du för min fru som är nybörjare, jag vill ju få henne att njuta så mycket det bara går. För mig är jakten på hennes ultimata orgasm mitt kall.

 • naub.tatef.se
  Svara

  Thanks for sharing your thoughts on. Regards
  naub.tatef.se

 • mart.imwmalt.be
  Svara

  Having read this I believed it was really enlightening. I appreciate you taking the time and energy to put this content together. I once again find myself personally spending a lot of time both reading and commenting. But so what, it was still worth it!
  http://mart.imwmalt.be

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt
Swigers ifrån sverige som driver en sexblogg ihop