under Inlägg, Sexmöten

Vi ska träffa en extra tjej

Som bekant så har vi en liten härhemma som är precis under året nu.
Det har satt sina spår både i vårt sexliv och i vårt vardagsliv givetvis. Ökad trötthet = mindre lust samt framförallt mindre tid för varandra och att vara nakna tillsammans.

Allt detta var vi medvetna om att det kunde ske och i ärlighetens namn har vi det väldigt enkelt med en liten dotter som är världens snällaste och aldrig gör väsen av sig. Men självklart påverkar det ändå livet.

Med det sagt så har vi, som av en slump, fått kontakt med en tjej som verkar intressant och som dessutom verkar skön och intresserad av att träffa oss (småbarnsföräldrar, vem går igång på sådant?)

swingerspar träff med tjejHon är precis under de 30 och väldigt öppen sexuellt.

vi har inte chattat eller ens pratat speciellt mycket eftersom vi alla anser att det här eviga chattandet tar en väldig massa tid och energi. Vi bestämde oss helt enkelt för att hon ska komma hit och träffa oss, klickar vi så stannar hon, annars åker hon igen. Ett upplägg som känns ärligt och framförallt enkelt, för oss. Vi är såklart tacksamma över att hon tar sig tiden att åka hit och vi har en förhoppning om att detta kan bli ett skoj avbrott i småbarnslivet.

Samtidigt har vi inte direkt snackat ihop oss kring det här och hela grejen känns lite hastig och lustig, men i takt med att det utsatta datumet närmar sig så känns det mer och mer spännande.

Kanske får vi öppna vår sexleksakslåda och visa denna unga fröken?

Oavsett så ska det bli skoj och som sagt, ett avbrott i vardagen som vi båda har fastnat lite i just nu, av förståeliga skäl.

Sedan kan man fråga sig om det är det vi behöver just nu eftersom vårt eget sexliv är rätt begränsat just nu, är vi redo för detta? Är vi sugna på det?
Tiden får utvisa och det sköna med just denna dejten är att det är väldigt okomplicerat och helt utan förväntningar, om det sedan är ett framgångskoncept eller inte får tiden utvisa, kanske kan det vara början på en enkel och okomplicerad relation med en tjej som man kan hitta på skoj med då och då.
Polyförhållande har vi redan testat och insett att det inte är det vi söker primärt.

Tidigare inlägg
Showing 2 comments
 • midnattsparet
  Svara

  Er gäst kommer garanterat att bli en katalysator som kickstartar ert sexliv igen, så bara njut och känn er porriga! Lycka till! 😉

  • MinaLustar
   Svara

   Jo, det kan det mycket väl bli, men det ska bli spännande att bara träffa henne och förhoppningsvis få den där spännande känslan igen..

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt