under Gbkungen

 

Jag fick kontakt med Angelica Mattias för ett år sen dom svarade på en annons som jag hade ut då och jag har träffat dom 4-5gånger nu och varje gånga har varit helt underbart skönt porrigt härligt kvinnan i paret har kommit så passa många gånger så det är ingen ide att räkna och även ska det till lägga att mannen är riktigt trevlig..

Dom ville att jag skulle skriva om den sista träffen med dom så här kommer berättelsen hur jag/vi uppfattade den senaste träffen med dom 😉

Som alltid när jag träffar dom så har dom taggigt in på hotell så nu snart vet jag var alla Scandic hotell ligger i Stockholm 😉

Kommer in i deras hotell rum sätter mig bredvid kvinnan på sängen och som alltid så när jag träffar dom så pratar vi om allt och inget en bra stund tills man märker på kvinnan att hon vill något helt annat och börjar smeka mannen och börjar smeka mitt lår och vänder ansiktet mot mig och då börjar vi rå hångla en stund och sen får mannen samma behandling och så håller hon på ett bra tag medans vi klämmer smeker slickar suger tutar och bara njuter av hennes tajta härliga kropp samtidigt som vi klär av henne och efter ett tag så ligger vi helt nakna och hon i mitten och bara njuter av våra smekningar och uppmärksamheten hon får av oss bege två och samtidigt så runkar smeker hon våra stora kukar som pulserar av kåthet..Senare efter ett tag så glider hon ner och suger våra pulserande styva kukar och man ser hur mycket hon tycker om att suga slicka våra kukar och hur kåt hon blir av att få göra det i en lång stund medans vi två bara njuter av hennes behandling.Suger ju så underbart skönt så det nästa kom för en 😉

Där efter så hoppar hon upp på min stor grov kuk och man känner hur kåt hon  är det nästan rinner från slidan och hon är så trång och skön som det ska var har ju svårt att hålla mig hela tiden när hon rider mig för det är ju så härligt skönt att ha min stor grova kuk i hennes tajt härlig sköna fitta och bara se när hon väl kommer igång och rider för fult och bara njuter av min stora grova kuk och ger sig hän till sin njutning Bara det är så porrigt härligt att se och samtidigt som hon rider mig så leker mannen med hennes röv vilket gör henne ännu kåtare och hon kommer och kommer och kommer och kommer och kommer ja hon kommer så många gånger så vi slutar att räkna och efter ett bra tag så kan inte jag hålla mig så då kommer jag i enes fitta och vilken laddning de bara rann efter benet när hon drog ut kuken och la sig mellan oss..Mannen tryck inne ett finger och samlade in dom spermierna som inte smet i väg och så fick hon slicka rent hans finger som var ful av mina spermier och hon slickade i säg det och ville ha mer och mer hon riktigt tycker om att få i munnen sånt är ju så porrigt 😉 Så vi låg där en stund och pustade ut..Hade ju bara parkerings tid till kl 0,00 så jag var ju tvungen att gå som Cinderella vid tolvtiden 😉

Så jag tackar paret Angelica Mattias för en riktigt härlig porrig stund och ser framåt nästa träff  😉

Och undrar ni hur hur härligt vacker hon är så är det bara att gå in på www.privatblogg.se/gbkungen

Mvh Gbkungen

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt