under Gbkungen, Inlägg

Jag är en helt vanlig..Ja nästan vanlig man som älskar sex och anpassar sig för att bli kung på att träffa folk och ha sex med dom..Och då menar jag ren sex i all dess form finns inget jag inte kan fixa o upplevt  från 3st män till 42st på en kvinna men även olika spel som rape play,Master slyna,Cockhold,Creampie med en massa män till att spela in porrfilmer där vi kör trekanter till gb som jag har fixat och varit med om självklart..Jag har träffat kvinnor från 18-74år och haft sex med dom i olika former allt beroende på vad dom vill upplev och jag har väl haft runt 1000st träffar i olika former som jag kommer berätta om samtidigt som jag kommer berätta om mina träffar som jag har i ny tid och det brukar bli runt 3-7 träffar i snitt med olika kvinnor  per vecka så det kommer många härliga berättelser varje dag 😉

Kommer bli som tusen och en natt 😉

Och ni kommer få uppleva ett språk som är hårt å rakt och allt jag berättar har jag upplevt och jag försöker skriva det så sant som jag uppfattar det..Ni kommer antagligen inte tro på det men det är upp till er..De jag vet är dom som känner mig och har varit med på mina tillställningar vet att det är som jag berättar och inget annat eller som en kollega sa du lever ju i en porrfilm fast på riktigt ..

Och viktigt att veta är att jag skull aldrig gör något som dom inte vill uppleva utan jag har pratat igenom med dom ibland timmar för att jag ska förstå vad dom vill uppleva och jag förstår att vissa kan ha svårt att förstå att vissa kvinnor vill uppleva en massa män eller att bli våldtagen på låsas eller vad det nu är dom vill uppleva..Men för mig har det alltid varit kvinnas/parets fantasi som är det primära i träffarna som jag fixar vad det nu en är och jag gör allt för att det ska bli som dom har drömt om och inget annat..Finns ingen anledning till något annat för det handlar ju om att dom ska få uppleva en härlig skön stund hur märkligt det en te sig så att säga 😉

Mvh Gbkungen

 

 

 

 

 

Tidigare inlägg
Showing 2 comments
  • Me
    Svara

    Äntligen ska bli spännande, roligt och upphetsande att följa!

  • Anonym
    Svara

    Hej! Har du inte kallad dig “Rocco”? För att jag kännat en man i Sthlm som var duktig att ordna GB träffar även för oss.

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt