under Nyheter

Att gå från att vara binyfiken till att ändra profilen på Body Contact till Bisexuell är en märklig känsla. Hur har jag inte vetat detta tidigare? Jag som för inför andra uppfattas som proper, korrekt och “normal” och när lusten kommer smygandes fram förändras allt. Jag blir det lilla sexmonstret med omättlig apptit. Jag hungrar efter mer och ser inga hinder som stora nog… “kom och lek med mig”, “jag vill ha dina läppar kittlandes mellan mina ben” “låt mig få smaka på dig”. 

ffmNär vi träffar ett par eller en annan kvinna, med avsikt att ligga, leka och förföra varandra är jag inte längre proper. Jag är inte längre pretto eller lagom. Jag är mycket, som verkligen vill ha mer.

De säger att en kvinnas sexuella aptit ökar med åren. Jag är rädd att mitt monster kommer blir gigantiskt 😉 Mitt nästa lekäventyr kommer att utspelas med min sambo. Bara han och jag. Jag tänkte att jag skulle överraska honom en dag i sängen med händerna fastspända i sängstommen. Ståendes på alla 4, med en arsenal av sexleksaker redo för honom att välja och vraka av. Hmmmm….. Undrar just hur länge det dröjer innan han läser mitt blogginlägg och får reda på min lilla plan. Jag undrar även hur den kommer att besvaras!? Möjligtvis med lite smisk och kanske att han skickar iväg mig till jobbet en dag fullständigt uppkåtad och med en buttplugg väl inplacerad mellan mina skinkor! 

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt
Swigers ifrån sverige som driver en sexblogg ihop