under Mina reflektioner, Nyheter

Jag fick frågan av kassören på grönsaksståndet, tror du på Gud? Helt ställd av frågan svarade jag kort;

 • Nej.
 • Är du kristen? Fortsatte han att fråga.
 • Nej, tyvärr jag tror inte på någon religion.
 • Men vad tror du på,då? fortsatte han att fråga.
 • Jag tror att det finns godhet och det finns ondska. Jag tror på människor och tror att om man verkar för att göra gott, kommer godheten att belönas.

Jag tänkte att det var en märklig fråga av honom att ställa. Vi känner inte varandra särskilt väl. Det var även ett märkligt svar av mig att ge. Det här med tro är inte någonting jag funderar särskilt mycket kring. Det finns mängder av tankar kring religion som gör mig arg. Som upprör mig och får mig att se svart. Jag tycker att det är hemskt när människor gör andra människor illa och gömmer sig bakom frasen; Gud bad mig att göra så eller det är pga min religion. Att krig mänga gånger handlar om att man har olika tro. Att folkslag begår massmord, övergrepp och stympning av små flickor allt i skuggan av sin religiösa övertygelse.

vegetableNär jag var en tonåring och gick på konfirmationsläger gjorde religion mig paranoid. Om Gud jämt ser mig, ser han mig då när jag onanerar? Ser han förmodligen alla mina kinky fasoner. Vet han då vad jag fantiserar om? Visste han att jag älskade att onanera och föra upp ett finger i rumpan…

Mina paranoida tankar kring att det skulle finnas en gud som iakttog mig kändes för jobbig. Någonstans i hela denna period av mitt liv valde jag bort allt som har med tro att göra. Den logiska delen av mig själv kom fram till att det inte kan finnas en gud som övervakar. Han har förmodligen ingen koll på vad alla gör? För om det hade funnits en gud, hade han väl ändå enat människorna mer. Inte fått dem att stympa små flickor, våldta kvinnor, skam och skuldbelägga sexualitet, kärlek och dessutom hade denna så kallade Gud förmodligen inte favoriserat ett kön (mannen) och förtryckt kvinnan.

Jag älskar sex. Jag älskar att bli uppmärksammad och sedd, åtrådd, berörd, smekt och sexualiserad. Jag väljer mitt liv. Jag väljer vad jag vill tro på.

Egentligen borde jag ha svarat kassören att jag tror på lust, kärlek och hårt arbete. För ger du äkta kärlek och ömhet till alla omkring dig, skulle du aldrig vilja göra dem permanent illa. (Nu menar jag inte BDSM, smisk eller fetischer.) Så länge alla inblandade är glada, lyckliga, nöjda, tacksamma och tillfredsställda, kan det väl inte vara fel att bedriva snuskigt, hett och skönt sex med människor. Inte ska man behöva vara gift för att få knulla!  Det som är så skönt….

Hårt arbete, leder till goda resultat. Vill man nåt, får man väl resa sig upp från sin ändalykt och se till att få det uppfyllt. Många i vårt avlånga land väntar på att någon annan ska göra det åt dem. De har en fantasi, men gör inget för att få den uppfylld. De förväntar sig att partnern ska ge dem en orgasm och ligger som döda sälar i sänghalmen. Men vad skulle hända om du kämpar riktigt hårt för vad du vill åstadkomma. Min tolkning är fortfarande att om du inte kämpar hårt för det, vill du det inte tillräckligt mycket. Och du förtjänar du kanske inte resultatet heller.

Har du något du verkligen vill? Träffa en make/maka, njuta av en trekant, hångla med en enögd flata, stå på händer i duschen och kissa på dig själv? Vems är du ansvaret att få det att inträffa?

Jag är inte troende…. men jag tror på mig själv och på att varje människa kan nå sin fulla potential. Alla har vi inte samma syfte. Men alla kan vi åstadkomma fantastiska saker i vårt liv. Fylla livet med glädje, lust och kärlek. <3

Tidigare inlägg
Showing 2 comments
 • Mr T
  Svara

  AMEN ! ! !

 • Stralle
  Svara

  Fina och djupa tankar… Om man nu kan säga det om att stå på händer och kissa på sig själv.
  Men klartänkt och något av en devis jag lever efter. Handling, mer än gurka då, ger resultat i livet. Ger egna erfarenheter, ger minnen, ger något att leva för.
  Sitt i inte i din gungstol och tänk, utan handla innan du växt fast i den.

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt