under JagochMinslyna

Ja, här sitter jag i en ostädad lägenhet med massor disk, en tvättid imorgon och alldeles totalt oknullad….

Min “kära” slyna borde göra allt det där åt mig, han borde ta hand om min disk naken med bara låset och en plugg, han borde städa mitt hem så det är skinande rent, han borde tvätta min tvätt i kläning då det kanske är väl stötande mot grannarna om han är helt naken.

Främst borde han hålla mig sexuellt tillfredsställd, jag brukar inte vara sugen ett tag efter att vi träffats jag är sugen på allt utom just sex men när jag börjar onanera igen då har det gått för lång tid!

Jag är kåt som ett djur just nu och han är inte här och löser det problemet, blir förbannad dessutom skickar han bilder som gör mig ännu mer kåt och på gränsen till galen.

Bara för det ska han få gå tillbaka till CB6000s istället för det normalstora, han gillar inte då han blir konstant våt och läckande när han har det och jag kommer inte snåla på sexiga bilder når det är på igen.

Senast han hade det gick han med dubbla underkläder och hade extra underkläder med till jobbet, om han blev kåt och försökte bli hård så fortsatte det hur länge som helst.

wpid-wp-1447705700783.jpg

wpid-wp-1447705705642.jpg

Tidigare inlägg
Showing 2 comments
 • Följare
  Svara

  Bra du har pli på din slav

  Skulle du klara av två 😉

  • JagochMinslyna
   Svara

   Ingen aning, jag är intresserad av det men vet inte om jag skulle reda ut det i slutändan 🙂

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt